divendres, 25 de febrer de 2005

Doctor, doctor!


Digui'm doctor, faig bé sentint el Crucible del Halford dies abans de sentir el disc de retorn de Judas Priest? Tenint en comte que, pel que he llegit i el que m'han dit, els Judas han fet un gran disc però molt clàssic i gens sorprenent, sentir una meravella de metal nou i innovador com el de Crucible sé que em pot provocar un daltabaix emocional a curt termini.
---
Aquests dies estic fent pistes de bateria amb el Cubase per a alguna nova cançó de Perfect Pair. El procés, però, és lent.
---
També he vist la filmació en DVD del concert d'Alliance a Mephisto. És l'únic concert de la banda en què l'Eduard es va fer càrrec de totes les guitarres. Vaig quedar impressionat.

dimarts, 15 de febrer de 2005

Alliance - 26.12.2004


Com que no ho trobareu a la web d'Alliance, he penjat un recull de fotos de la jam/reunió Alliance/Perfect Pair.

Since you won¡t find them at Alliance's website, I've made avaliable some pictures from the jam/reunion of Alliance/Perfect Pair.

dilluns, 14 de febrer de 2005

InfernoAquest cop és cert. Motörhead han fet el millor disc d'estudi de la seva carrera. I Alliance han actualitzat la seva web. Ahir vaig poder sentir una versió inacabada d'una de les noves composicions del Jordi i sona a clàssic Alliance.

This time it's true. Motörhead have recorded their best studio album ever. Alliance website is updated. I've listened an unfinished recording of one of Barnils' new songs and it's classic Alliance.

divendres, 4 de febrer de 2005

Oh, my Gods!Aquests dies estic sentint el darrer disc de Kreator, "Enemy Of God". Si el seu darrer disc d'estudi, "Violent Revolution" ja era un gran disc de thrash metal, i el directe que va sortir posteriorment era una meravella, amb aquest nou disc encara apugen més el nivell. I la producció d'Andy Sneap és excel·lent.

Current listening: Kreator's new album, "Enemy Of God". After their great last studio album, "Violent Revolution" and the double live follow-up, this new efford is even better. And the sound, credited to producer Andy Sneap, is excellent.

dijous, 3 de febrer de 2005

SoftwareFa temps que ho hauria d'haver fet. He de començar a enregistrar, com a mínim les pistes de bateria, amb el Cubase. Ara toca una temporada de llegir manuals.

I should have done it long time ago. I must begin recording the drum tracks with Cubase. I forsee lots of manual reading.