diumenge, 25 de maig de 2008

Déu salvi a Alvin Lee


Ten Years After, "Slow Blues in C". Alvin Lee: un miracle de la naturalesa. Que aquest home no tingu l'status de llegenda del blues que tenen SRV, Clapton o Beck, és una injustícia absoluta. Déu salvi a Alvin Lee. I per als qui diuen que Alvin Lee és només velocitat, aquí tenen "The Blusiest Blues", amb slide primer i després sense.

dissabte, 17 de maig de 2008

La Madonna més metàl·lica


No us perdeu el final (minut 6:10 aprox). Aquesta és la Madonna que més m'agrada. No només s'ho passa bé sinó que escandalitza la pròpia comunitat heavy. I penseu que no tenia cap necessitat de tocar això.

diumenge, 4 de maig de 2008

El Rèquiem de Mozart per Karajan


Aquests dies estic tornant a sentir el conegut Rèquiem de Mozart. La meva versió de capçalera és la que Karajan va enregistrar al setembre del 1975. Anava a tirar de la meva vella edició en CD de Deutsche Grammophon masteritzada l'any 1989 però he vist que (a banda del fet que la té el meu pare) l'han remasteritzada als Emil Berliner Studios per a la sèrie Karajan 2008 que commemora el centenari del naixement del mestre. El so ja era bo, típic de la Deutsche Grammophon (fosc, ample, amb grans diferències de volum), però aquesta remasterització ho manté i ho millora. De l'obra no cal dir res, oi? Ara mirarem de comparar aquest clàssic amb el darrer enregistrament que Karajan en va fer, just abans de morir.