dimarts, 7 de juny de 2005

Algunes novetats i bones notícies

No exactament per a Perfect Pair. Fa algunes setmanes que, per una o altra cosa, no puc enllestir les dues o tres cançons que tinc entre mans. I també he de solucionar els problemes de so de les pistes de bateria fetes amb el Cubase.


Novetats. És agradable poder sentir el nou disc de Bruce Dickinson, "Tyranny of Souls", amb excel·lents guitarres i producció de Roy Z. Potser un xic massa convencional si el comparem amb el magistral "Balls to Picasso".


I tot just acabo d'adquirir per 10€ l'"Iron Fist" de Motörhead, versió remasteritzada amb bonus tracks, llibret amb fotos i lletres. Per 10€. Un luxe. Per commemorar el 30è anniversari de Motörhead, s'editarà una edició especial del seu disc "Bomber" en format de doble CD (el segon CD dedicat a material extra). També dins les celebracions d'aquest 30è anniversari, el 4 de juliol sortirà "Stage Fright", un DVD enregistrat a Dusseldorf el 7 de desembre del 2004 (gira d'"Inferno"), filmat amb 23 càmeres, que inclourà documentals, entrevistes (tot subtitulat), en total unes quatre hores de material.

I Alliance tenen nou material enregistrat i estan treballant sobre noves composicions.