divendres, 30 de gener del 2009

30 anys del darrer concert dels Beatles



El 30 de gener del 1969, avui fa trenta anys, els Beatles van oferir sense anunciar-ho el seu mític concert al terrat de l'edifici d'Apple, amb la comprensible sorpresa de la gent que caminava pel carrer. No havien tocat en directe des del 1966 i aquesta fou la seva darrera actuació, part de la qual va ser inclosa al film Let It Be, editat en VHS però mai reeditat com cal i pel que sembla haurem d'esperar anys abans de veure un DVD amb la imatge i el so restaurats, i amb totes les preses que es van interpretar aquell matí. I aquest és el seu Don't Let me Down.

[Confesso que m'ho ha recordat en Xavier Caballé]

2 comentaris:

Martí ha dit...

No eren gran cosa... pero sense ells molta de la música actual no exisitiria. Un gran clássic i una de les cançons que m'agraden.

Desconeixia que hageussin tocat en un terrat... bona nova.

Salut!

fnogues ha dit...

No eren gran cosa, dius? Home, pel que fa al nivell tècnic d'execució dels seus instruments, efectivament, no eren precisament uns virtuosos (i malgrat tot, jo salvaria McCartney) però això ho pots dir de tots els grups de la seva generació. Pel que fa a la resta d'aspectes del grup, senzillament no tenen rival.