dissabte, 18 d’abril del 2009

Un de Jeff Beck


Jeff Beck, sempre introvertit i poc comunicatiu, ha començat el seu propi blog! Segueix de gira amb la increïble banda que inclou Vinnie Colaiuta a la bateria i l'extraordinària baixista de només 21 anys Tal Wilkenfeld.

A banda del DVD del Crossroads Guitar Festival 2007, aquesta banda es pot veure al DVD Jeff Beck - Performing This Week - Live At Ronnie Scott's (2007), que recull les actuacions que van fer els dies 29 i 30 de novembre del 2007 al club londinenc i que van tenir com a convidat especial en algunes cançons a Eric Clapton. Les dues nits van ser enregistrades i corre el pirada (amb qualitat de so professional) anomenat Exhaust Note.

De Tal Wilkenfeld és molt recomanable aquesta actuació a la televisió i aquest clínic de l'any 2006!

I especialment emotiva és l'aparició de Jimmy Page l'actuació de Jeff Beck el passat 5 d'abril a Cleveland (Hall of Fame) on podem veure Beck tocar un fragment d'Immigrant Song i Page acompanyar Beck's Bolero! També podeu veure les declaracions de tot dos i el breu discurs de Page lloant el seu vell amic durant la cerimònia que, per cert, va acabar amb una de les grans costellades que recordo i que podeu veure a Youtube: una (bona!) versió del Train Kept a Rollin' amb Metallica acompanyats per Jason Newsted, Beck, Page, Ron Wood, Joe Perry i Flea.

1 comentari:

Martí ha dit...

Feia dies que no passava per la teva pagina... quantes novetats i de quin nivell!!!

1. Que dir de pegasus... a part de que informis si t'enteres de concerts per aqui.

2. Ian Gillian... sembla interessant aquest nou treball, miraré que en trobo.

3. Jeff Beck... com sempre capaç del millor i del pitjor. A la noia aquesta ja la coneixia, crec que val molt la pena... és bona baixista.

Una abraçada i fins aviat, intentaré no tardar tant en tornar.. però els estudis apreten.

SALUT