dilluns, 11 d’octubre de 2010

Chris Farlowe: 70 anys


Chris Farlowe farà 70 anys el 13 d'octubre. Actualment, tot i mantenir aquesta aura de cantant de culte, ja és venerat com a llegenda viva de la música. Però no era així l'any 1988. En ple apogeu dels anys 80, amb l'actualitat musical dominada per Michael Jackson, George Michael i Whitney Houston, una vella glòria del blues britànic dels seixanta com Farlowe no era més que un record llunyà.

Però aquell any Jimmy Page va fer el més que recomanable disc en solitari "Outrider" i va decidir convidar Chris Farlowe a cantar-hi tres cançons de les quals dues ("Prision Blues" i "Blues Anthem") eren composicions Page-Farlowe. El vell vocalista anglès ho va donar tot en aquella sessió. Si d'algú es pot dir que és un cantant únic i inimitable és de Chris Farlowe. Farà 70 anys i està de gira. Amb aquelles camises... Per molts anys.Hummingbird ♬
Blues Anthem ♬

3 comentaris:

David ha dit...

Jo només coneixia en Farlowe de les seves incursions en el r&b blanc dels anys seixanta però acabo de descobrir que com a cantant de blues és boníssim! T'agraeixo el descobriment! Salut!

F. Nogués ha dit...

:-)

Eduard Puignou ha dit...

Doncs jo no el coneixia, l'incorporarem a la llista de gent per escoltar.