dilluns, 23 de gener de 2012

Animals: 35è aniversari


El 23 de gener de 1977 es va publicar Animals, el disc de culte de Pink Floyd. El millor secret de la seva discografia. Un disc fosc però intens. La música, la portada, les versions (íntegres) que se li han dedicat... es podria escriure un llibre només d'aquest disc. Si algú encara no l'ha sentit, que ho faci immediatament.

2 comentaris:

David ha dit...

Encara recordo l'emoció de passar en tren per davant de la fàbrica aquesta de la coberta quan vaig estar a Londres. Tant Animals com Wish You Were Here són els meus dos discos preferits dels Pink Floyd. Els tinc tots dos ratllats i, sincerament, bastant oblidats. Hauré de repescar Animals, encara que només sigui per celebrar-ne l'aniversari. (La feina d'en Gilmour en aquest disc sempre m'ha semblat al·lucinant.) Salut!

Ferran Nogués ha dit...

Efectivament, la trilogia Dark Side, Wish You Were i Animals és sensacional. I sí, el treball de Gilmour a Animals és per treure's el barret. Pocs grups consagrats (i cremats) com els Floyd ho eren l'any 77, podrien facturar discos agosarats i imaginatius com aquest. Jo també l'hauré de repescar.