divendres, 1 de gener de 2010

Killing The Dragon: el gran secret de DioDesprés de dos discos maltractats per la crítica com van ser Angry Machines (1996) i Magica (2000), Dio va fer un excel·lent fitxatge en reclutar per a la seva banda el guitarrista Doug Aldrich. El disc que van treure va ser Killing The Dragon (2002). Personalment crec que està a l'alçada de Holy Diver (1983) o The Last in Line (1984). Deixeu que passin vint anys i en tronem a parlar.

A més de Dio i Aldrich, la formació que va enregistrar Killing The Dragon tenia Jimmy Bain (Rainbow) al baix i Simon Wright (AC/DC) a la bateria. Bain va contribuir a la composició de diversos temes i això es nota.

Del single Push en van fer aquest clip promocional amb la col·laboració dels grans Tenacious D (no us perdeu com s'ho passa de bé Simon Wright a la bateria):De la gira de Killing The Dragon es va publicar el DVD en directe Evil Or Divine:Em temo que les biografies seguiran oblidant aquest disc sempre que parlin de Dio, un dels personatges més humils i simpàtics del rock i, sense dubte, una de les seves veus més grans. Esperem poder veure'l aviat recuperat.