dimarts, 29 de juny del 2010

La nit del blues



Això és una costellada de luxe anomenada "A Blues Session: B. B. King and Friends" que va tenir lloc a Los Angeles l'any 1987. La llista de convidats és antològica: Albert King, Dr. John, Paul Butterfield, Phil Collins, Etta James, Chaka Khan, Gladys Knight, Billy Ocean, Stevie Ray Vaughan i Eric Clapton. I cal dir que poques vegades un muntatge d'aquestes característiques ha donat tan bon resultat. Va ser la darrera aparició del llegendari Paul Butterfield, a qui es va dedicar l'edició d'aquest concert. És inútil comentar res. Aquella nit tots van fer un excel·lent paper i l'ambient va ser immillorable.

Per cert, no el trobareu en DVD. Incomprensiblement, aquesta joia es va editar en VHS a finals dels 80 i mai més s'ha reeditat. Està sencer a Youtube i també és a l'Emule. Jo l'he tingut com a concert de capçalera durant tots aquests anys i no em canso de veure'l.

2 comentaris:

David ha dit...

Tens raó que normalment aquestes reunions acaben sent bastant decebedores. Ara, en aquest cas veure junts en BB King i el meu adorat Albert King ja val la pena! Gràcies!

fnogues ha dit...

Es nota que s'ho passen bé, i això sempre s'agraeix. Molt poques reunions d'estrelles d'aquest calibre tenen aquest ambientàs.