divendres, 29 de juny del 2012

Soap&Skin

He de dir que fa temps que vaig sentir alguna cosa d'aquesta noia però no hi vaig parar l'atenció que mereix. El Sr. Jordi A., com sempre, em fa arribar coses interessants i ha estat ell qui m'ha fet notar el caràcter desconcertant d'aquesta cantant austríaca que es diu Anja Plaschg però actua sota el nom de Soap&Skin:

La nena "tant es casca una versió ben original i potent d'un blues del Robert Johnson, com li dóna per rescatar allò del "Voyage Voyage" dels 80, o ajuntar-se amb uns tals Nino Aus Wien per a perpretar la pitjor versió de Dylan des de les que feia el Shatner als anys 60, i mentrestant va deixant peces d'orfebreria pròpies com aquest "Wonder":







3 comentaris:

Jordi ha dit...

A més de les ganes i imaginació que li ha posat la noia, que bé que encaixa el feixuc accent alemany en un blues llòbrec com aquest: "Eeearly this mooOrning when you knocked upon my doOOOr!"

fnogues ha dit...

Sí! Efectivament, això és molt bo! Hi havia el Kraut Rock, no? Això seria Kraut blues :-D

Jordi ha dit...

Anava a proposar "Austrian invasion", però em sembla que serà millor esperar-se uns anyets encara :). Detall esgarrifós: quan sonava el "voyage voyage" aquesta encara no havia ni nascut